Tuesday, December 16, 2008

Paphiopedilum

Tänä vuonna ehdin ajoissa kuvaamaan tätä orkideaa. Siinä oli vielä monta avautumatonta nuppua.

Saturday, December 13, 2008

Joulun alla

Sain tämänvuotisen joulutunnelmani täältä, Talvipuutarhasta. On hienoa, että kaupunki järjestää istutukset ja koristelut suurina juhlapyhinä ja ne ovat nähtävänä ilmaiseksi ja monien kaupunkilaisten ja kauempaakin tulleiden ilona. En ehkä koristele pientä kuustani tai hanki tänä vuonna joulukukkaa, mitkä tavallisesti ovat luoneet joulutunnelmaa pienessä kodissani. Mutta olen ainakin nauttinut joulukukista muualla.
Jotain hyvin vaatimatonta on tässäkin joulussa, ehkä vähän surumielistäkin. Olen pysytellyt poissa jouluhulinoista ja vältän ruuhkia, koska minulla on siihen mahdollisuus. Parhaat tunnelmat jouluna syntyvät kiireettömyydestä sekä yhteyksistä läheisimpiin ihmisiin.

Thursday, December 11, 2008

Tuesday, December 9, 2008

Mars White Glitter


Da Vinci


Ihastuttava joulutähtinäyttely oli Gardeniassa, jossa oli esillä mitä kauneimpia erilaisia versioita joulutähdistä. Olisi pitänyt perehtyä paremmin kuvaamiseen, mutta väkeä oli melko paljon, koska paikalla oli myös joulumyyjäiset. Tuli minulle useasti koettu tunne, että pitää päästä sieltä pian pois. Nyt harmittaa, että hosuin, sillä eri lajikkeista olisi voinut vähän paremmin keskittymällä saada monta hienoa kuvaa. Uuden kameran käyttökään ei ole vielä tullut tutuksi.

Tuesday, December 2, 2008